A felső végtag erei, idegei, régiói

Tanárunk végigkalauzol a felső végtag összes vénáján, artériáján és nervus-án, különös figyelmet fordítva arra, hogy melyik képlet honnan kapja vérellátását illetve beidegzését. Ezen kívül a felső végtag nevezetes régióinak határait, képleteit is górcső alá vesszük (mint például a fossa cubiti etc…)

Felkészítésünk után garantáltan át fogod látni a felső végtag anatómiáját!

Ft3,990.00

Azonnali hozzáférés

A termék megvásárlását követően azonnal hozzáférsz a videóim fül alatt.

168 órás hozzáférés

A termék megvásárlását követően 168 óráig lesz hozzáférésed a videóhoz.

Vásárlói visszajelzések

Tanulóink véleménye

Hihetetlen jó volt mind a két óra! Nagyon tetszett hogy ilyen pörgősen átvettük az anyagot, nekem talán abban a segített a legtöbbet hogy átlássam és jobban össze tudjam kötni amit eddig megtanultam. Sikerült az első demom is úgyhogy tényleg köszönöm Nektek ❤️ Ott leszek a többi alkalmon is!:)
Szép Edit
szte áok I.
Véleményem szerint nagyon hasznos és izgalmas volt az előadás. Sok minden tisztázódott bennem és volták olyan információk, amelyeket eddig nem hallottam. Remélem még sok ilyen előadásban lehet még részem.
Lukács Anna
szte áok I.
Nagyon tetszett, hogy ennyire imádod azt, amit csinálsz. Ez a leginspirálóbb tanítási forma. Nagyon köszi !
Esze Petra
sote fok I.
Egy szó. Fantasztikus. De tényleg, ennyit beszélni ilyen összetetten, folyamatosan és úgy, hogy közben nem lankad a figyelmem... nagyon köszi!
Belányi Boglárka
szte áok II.
Szuper óra volt, eleve tudtam, hogy Árpi zseniális órákat tart, de eddig a mikroszkópiát borzasztó unalmasnak gondoltam, és az, hogy ezt is ennyire jól el tudta magyarázni, még engem is meglepett. Nagyon-nagyon-nagyon örülök, hogy részt vettem az órán, nagyszerű amit csináltok, így tovább!
katona tíra
se fok II. év
Ha valakinek minimális előismeretei már vannak, könnyen követhetővé és logikussá válik még ez a nehéz anyagrész is. Ellenkező esetben egy viszont megingathatatlanul stabil alapot és a továbbiakhoz útmutatást nyújt. Remek az a rendszer, ami lehetővé teszi a felkészítés "újraélését" a videók révén. Nagy öröm számomra, hogy mindig hallottam olyan érdekességet is, ami nem szigorúan a követelményrendszerhez tartozik, de sokat segít a megértésben és senki más nem mondaná el…
Galvács Adél
se fok II. év